Resultaten voor rioolverstopping

 
rioolverstopping
 
Gemeente Hoorn - Rioolverstopping.
Als het ontstoppingsputje leeg is, dan is uw eigen installatie verstopt. In dat geval moet u het probleem op eigen kosten verhelpen. Schakel in dat geval eenerkende en betrouwbare loodgieter in. Als u een huurwoning heeft neemt, u contact op met de verhuurder. Wanneer is de gemeente aansprakelijk? Als de verstopping in het gemeentelijk deel van het riool zit, kan het voorkomen dat de gemeente aansprakelijk is voor de verstopping.
rioolverstopping
Rioolverstopping - Gemeente Peel en Maas.
Bouwen en wonen. Wat kunt udoen bij een rioolverstopping? Dit hangt af van de plek en de oorzaak van de verstopping. Wanneer moet u de verstopping zelf oplossen? Een verstopping in uw woning of in de riolering op eigen terrein moet u zelf oplossen.
Rioolverstopping Gemeente Lingewaard. Loading.
Niet contracteerde ontstoppingsdiensten. Op internet staan verschillende ontstoppingsdiensten die ontstoppen in Lingewaard. De gemeente Lingewaard heeft alleen met bovenstaande bedrijven een contract afgesloten en afspraken gemaakt. Declaraties of rekeningen van andere ontstoppingsbedrijven die achteraf door u bij de gemeente worden ingediend, worden niet gehonoreerd. Ook niet als het desbetreffende ontstoppingsbedrijf aangeeft dat het gemeentelijke deel van de riolering verstopt was.
Rioolverstopping melden - Gemeente Waalre.
Direct naar de inhoud. Direct naar het menu. Direct naar het zoekscherm. Inwoners en ondernemers. Bestuur en organisatie. Gemeente Waalre Inwoners en ondernemers Melding doen Rioolverstopping melden. Een verstopping in het riool is vervelend. Heeft u een verstopping op uw eigen terrein?
Rioolverstopping - Gemeente Zaltbommel. Rss-feed van de gemeente Zaltbommel. Volg de gemeente Zaltbommel op Twitter. Volg de gemeente Zaltbommel op Facebook.
Daar komt nog bij dat chemicaliën vaak niet worden afgebroken. Ze verdwijnen dan ongezuiverd naar sloten en watergangen. Het is daarom verboden om verf, medicijnen en chemisch afval via het riool weg te spoelen. Kijk ook eens op de website hoe je frituurvet recyclet. Rioolverstopping, wat nu? Als er een verstopping is, kunt u vlakbij de erfgrens het ontstoppingsputje opgraven. Als u het ontstoppingsputje niet kunt vinden, is het mogelijk om bij de gemeente een tekening op te vragen.
Rioolverstopping Gemeente Heumen.
De bewoner of eigenaar moet dan zelf, op eigen kosten, de verstopping laten verhelpen. Via google of in het telefoonboek kunt u telefoonnummers van rioolontstoppingsbedrijven in de buurt vinden. Staat er wél water in het erfscheidingsputje, dan is het gemeentelijk deel van de riolering verstopt.
Rioolverstopping Gemeente Soest. Agenda.
Naar hoofdinhoud Naar hoofdnavigatiemenu Naar footer Naar zoekveld. Wat wilt u melden? Heeft u last van een rioolverstopping? Dan moet u uitzoeken waar de verstopping zit. Zit de verstopping in het gemeentelijke deel of het particuliere deel van het riool.
Rioolverstopping melden - Gemeente Overbetuwe.
Een verstopt doucheputje, wasbak of toilet moet u zelf, voor eigen rekening laten oplossen. Pas op voor malafide loodgieters. We krijgen wel eens signalen dat ontstoppingsbedrijven erg hoge tarieven in rekening brengen tot wel €1.500 en aangeven dat dit bij de gemeente te verhalen is. De gemeente vergoedt de kosten van verstoppingen op eigen grond nooit. Schakel bij een verstopping op eigen grond en dus voor eigen rekening een loodgietersbedrijf met een KvK-nummer in. Wat kunt u zelf doen? Is het riool verstopt? Als het water in uw gootsteen of uw douche niet meer doorloopt kunt u het volgende doen: probeer eerst met een zuignap of ontstopper de afvoer op gang te krijgen. Zorg dat er een laagje water in de bak staat en dicht het overloopgat met een doek. Plaats de zuignap op de afvoer en druk deze helemaal in. Beweeg de zuignap op en neer tot er vuil uit de afvoer omhoog komt. Helpt dit niet, schroef dan de sifon zwanenhals los en maak deze grondig schoon.
Rioolverstopping Gemeente Opmeer.
Kijk of u kunt achterhalen waar het riool verstopt is. U moet de controleput opgraven. Weet u niet waar de controleput van uw woning ligt, neem dan contact op met de gemeente. Van de meeste woningen zijn er tekeningen beschikbaar waarop aangegeven is waar de controleput ligt. Is de controleput leeg, dan is de verstopping in eigen terrein. Staat de controleput vol rioolwater, dan is de verstopping richting het hoofdriool. Bij calamiteiten buiten kantooruren, kunt u voor eigen risico de verstopping laten verhelpen door een particulier bedrijf. Als blijkt dat de oorzaak bij de gemeente ligt, kunt u op werkdagen contact opnemen met de gemeente via 0226 363 333. Zit de verstopping in de gemeentegrond? Dan herstellen we de verstopping. U betaalt niets. Neem contact op met de gemeente via 0226 363 333. Zit de verstopping in uw eigen grond? Dan herstelt u dit zelf of schakelt u een bedrijf in om de verstopping te verhelpen. U betaalt de kosten zelf. Als er problemen zijn met de drukriolering, dan kunt u dit doorgeven aan Remondis Rioolservice West, telefoon 0251 295 720.
Rioolverstopping - Gemeente Eijsden-Margraten.
Dan zit de verstopping ergens anders in de leiding. U kunt de leiding met een ontstoppingsveer doorsteken. Blijft uw riool verstopt? Bel dan het KlantContactCentrum van de gemeente om uw probleem kenbaar te maken. Dringende rioolproblemen buiten kantooruren of in het weekend meldt u ook bij het KlantContactCentrum. Wanneer u een melding doet van een rioolverstopping of slechte afstroming van het riool buitenshuis dan komt een medewerker van de gemeente ter plekke kijken. In de regel is deze binnen één à twee uur ter plaatse en gaat na wat er aan de hand is. Een oplossing voor het probleem wordt gezocht. Kan de gemeente het probleem niet zelf oplossen? In overleg met u wordt een reinigingsdienst ingeschakeld die het riool reinigt en eventueel inspecteert. Aan de hand van de inspectieresultaten wordt de oorzaak vastgesteld. Verstopping/slechte afstroming in het riool wordt veelal veroorzaakt door voorwerpen die niet in het riool thuis horen, wortelingroei, verzakking of schade aan het riool door lozing van aantastende stoffen. Indien u klachten heeft over de afvoer van regenwater in uw straat kunt u contact opnemen met de gemeente.
Riool verstopt, rioolverstopping Teeuwissen.
Op basis hiervan herstellen wij, uiteraard in overleg met u, de benodigde leidingen. Teeuwissen Rioolreiniging lost uw rioolverstopping op! Is uw riool verstopt dan komen wij uiteraard snel bij u langs om dit probleem te verhelpen. Wilt u een verstopping voor zijn, ook dan is het verstandig direct contact met ons op te nemen. Wij komen gratis en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden die wij bieden aan u voor te leggen. Teeuwissen Rioolreiniging is actief in heel Nederland. Wij zijn actief in heel Nederland o.a. Almere, 't' Gooi, Hilversum, Amersfoort, Almere, Barneveld of omgeving. Teeuwissen Rioolreiniging is uw ontstoppingsbedrijf!

Contacteer ons