Resultaten voor riool

 
riool
 
riool
Afvalwater in het riool wordt gezuiverd zodat het weer schoon terug kan in de natuur. Je kunt zelf bijdragen aan een goed werkend riool en schoon water door het riool alleen te gebruiken waarvoor het bedoeld is: poep, plas en toiletpapier!
riool verstopt haarlem
Riool.
Bij klachten over stank, rioolverstopping en verzakking van de weg kunt u contact opnemen met de gemeente. Telefoonnummer: 14 035. Hier kunt u ook om advies vragen. informatie over rioolverstopping. Wat mag in het riool website van milieucentraal. 1231 KB Loosdrecht.
riool
Riool Gemeente Montferland. Gemeente Montferland. Verplicht. LinkedIn. Twitter. Instagram. Facebook.
Alles wat u in de gootsteen of door de wc spoelt, komt in het riool terecht. Ook wat u in een straatkolk wegspoelt komt in het riool of oppervlaktewater terecht. In de meeste gevallen is het riool daar ook voor bedoeld maar in sommige gevallen juist niet.
riool
Algemene informatie over het riool Gemeente Goes. Gemeente Goes. Verplicht. Whatsapp. Instagram. Facebook. LinkedIn. Twitter. Youtube.
In de gemeente Goes wordt het afvalwater en hemelwater opgevangen in het rioolstelsel.Grondwater wordt als datmogelijk is opgevangen in een drain en afgevoerd naar oppervlaktewater. Gemengd riool of gescheiden riool. Er zijn twee soorten riolering in de gemeente Goes: een gemengd riool en een gescheiden riool.
riool
Riool - Gemeente De Ronde Venen.
Bij een rioolverstopping controleert u eerst waar de verstopping precies zit: in eigen grond of in gemeentegrond. Als u afvalwater kwijt wilt, kunt u het lozen in de bodem, het oppervlaktewater of het riool. U moet zich daarbij houden aan de regels.
NTR Het Klokhuis riool.
Het Klokhuis op Social Media. Achter de schermen. In de klas. Je hebt gezocht op riool 3. Het Kantoor 30. Niet gevonden wat je zocht? Probeer één van de onderstaande woorden. Wil jij de maandelijkse nieuwsbrief van Het Klokhuis ontvangen?
riool. riool.
Een riool is een meestal ondergronds kanaal of buizenstelsel waarmee vuil water en hemelwater wordt ingezameld en getransporteerd afgevoerdnaar de waterzuivering. Het af te voeren water mag uitsluitend verontreinigd zijn met huishoudelijk afval, dat afkomstig is van.: - menselijke vaste ontlasting en urine, en ook wc-papier en een enkelspeciaal vochtig doekje. - afvalwater van huishoudelijk gebruik, bijvoorbeeld afkomstig van een lozingstoestel zoals water van douche, bad, wasmachine, vaatwasser afwassen, spoelwater uit bijvoorbeeld de keuken kookwater, handen wassen enz, overloop van cv-ketele.d, afvalwater van bijvoorbeeld auto wassen. - afvalwater van bedrijven mits te beschouwen als huishoudelijk afval. - afvoer van water van bron bemaling.
Riool Gemeente Weststellingwerf. Loading.
Is het riool verstopt? Als de verstopping buiten jouw perceel ligt, dan is de gemeente meestal verantwoordelijk. Je betaalt mee aan de aanleg en het onderhoud van het riool in de gemeente. Je krijgt een aanslag rioolheffing als je een woning of bedrijfspand hebt in de gemeente.
Afvalwater lozen op riool Gemeente Westland.
Home / Afval / Afvalwater lozen op riool. Afvalwater lozen op het riool. Woningen en glastuinbouwbedrijven die afvalwater willen lozen op het riool hebben toestemming nodig van de gemeente. Meestal is het niet toegestaan om schoon hemelwater via het riool af te voeren.
Verstopping riool melden - Gemeente Veldhoven.
Melden bij de gemeente. Verstopping riool melden. Verstopping riool melden. Controleer het ontstoppingsputje op de erfgrens en kijk bij wie de verstopping zit. Ontstop zelf het riool of schakel een ontstoppingsbedrijf in. Bel bij een verstopping op gemeentegrond altijd de gemeente.
Riool verstopt - Gemeente Arnhem.
6802 EL Arnhem. Heeft u een bedrijf ingeschakeld om uw riool te ontstoppen? Dan kunt u deze kosten niet verhalen op de gemeente. Ook niet als het bedrijf aangeeft dat het gemeentelijke deel van de riolering verstopt was. Zodra duidelijk is dat het gemeentelijke deel van de riolering verstopt is, moet het bedrijf zijn handelingen staken. Zit de verstopping in het gemeentelijke riool, neem dan altijd contact met ons op. Wij zullen de verstopping dan verhelpen. Heeft u het riool laten doorspuiten via uw toiletpot?

Contacteer ons